Nejhezčí dobrodružné výpravy po Česku a Slovensku - Hocek, Jan, 1970- (Universum (Euromedia Group), 2019)
Kniha je inspirací a výčtem tipů pro různorodá turistická dobrodružství v Česku i na Slovensku.