Prague winter : a personal story of remembrance and war, 1937-1948 - Albright, Madeleine Korbel, 1937-2022; Woodward, William, 1951- (Harper Perennial, 2012)
Pražská zima líčí jedno z klíčových období československých dějin, léta 1937-1948. Paralelně knížka vypráví osobní příběh Madeleine Albrightové a její rodiny.
Poznámky
Obsahuje rejstřík
Keywords: Albright, Madeleine Korbel, -- 1937-2022; 20.-21. století; političky -- Spojené státy americké -- 20.-21. století; druhá světová válka (1939-1945) -- Československo; Židé -- perzekuce; politicians -- United states -- 20s to 21st centuries; World War (1939-1945) -- Czechoslovakia; Jews -- persecutions; Československo -- společnost a politika; autobiografické vzpomínky; autobiographical reminiscences