Prague interior design guide : come and visit Prague's remarkable interiors created in recent years - Kiva (fotograf), 1977-; Hlaváčová, Monika, 1975-; Vernerová, Zuzana, 1992- (Authentica, s.r.o., 2017)
Kniha představuje padesát interiérových řešení kaváren, galerií, obchodů, hotelů, restaurací a mnoha dalších veřejně přístupných míst, která jako svá oblíbená doporučili přední osobnosti současného designu, architektury a teorie umění.
Na hřbetě uvedeno: Atta books
Keywords: 2007-2017; 21. století; pohostinská zařízení -- Česko; obchody -- Česko; veřejné budovy -- Česko; interiéry -- Česko -- 21. století; design -- Česko -- 21. století; catering facilities -- Czechia; retail stores -- Czechia; public buildings -- Czechia; interiors -- Czechia -- 21st century; design -- Czechia -- 21st century; Praha (Česko); Prague (Czechia); fotografické publikace; photographical works