Humans of Prague - Princ, Tomáš, 1985- (Labyrint, 2017)
Propojení fotografií Tomáše Prince s příběhy obyvatel a návštěvníků hlavního města Prahy.
Přeloženo z češtiny
Keywords: Princ, Tomáš, -- 1985-; 21. století; pouliční fotografie -- Česko -- 21. století; každodenní život -- Česko -- 21. století; street photography -- Czechia -- 21st century; everyday life -- Czechia -- 21st century; Praha (Česko); Prague (Czechia); fotografické publikace; příběhy; photographical works; stories