Renaissance Prague - Fučíková, Eliška, 1940- (Karolinum Press, 2018)
Doba renesanční a stavební činnost na Pražském hradě i v historickém centru. Obrazový průvodce po pražských památkách z poslední třetiny 15. a ze 16. století.