Prague - its gardens and parks - Pacáková-Hošťálková, Božena, 1946- (Karolinum Press, 2017)
Obrazová publikace s pěknými fotografiemi seznamuje odbornou i širokou veřejnost s nejkrásnějšími parky a zahradami v Praze (anglická verze).
Přeloženo z češtiny
Terminologický slovník
Keywords: zahradní architektura -- Česko; historické zahrady -- Česko; historické parky -- Česko; městské parky -- Česko; garden architecture -- Czechia; historic gardens -- Czechia; historic parks -- Czechia; urban parks -- Czechia; Praha (Česko); Prague (Czechia); přehledy; fotografické publikace; surveys; photographical works