Prague in legends - Novotná, Anna, 1959- (Práh, 2016)
Pověsti a legendy se vztahují ke známým místům nebo budovám v Praze. Knížka je v anglickém jazyce.
Z češtiny? přeložila Artlingua
Keywords: Praha (Česko); Prague (Czechia); české pověsti; Czech legends