The desolations of Devil's Acre : the sixth novel of Miss Peregrine's peculiar children - Riggs, Ransom (Penguin Books, 2021)
Další napínavé pokračování americké fantasy série, ve které se vracejí staří nepřátelé.
Keywords: americké romány; fantasy romány; American fiction; fantasy novels