Inteligence : tvořivá odpověď na přítomnost - Ošó, 1931-1990 (Eugenika, 2006)
Indický mystik vymezuje podstatu inteligence jako výzvu k bdělé, svěží a svobodné reakci na požadavky okamžiku.
Dotisk 2019
Keywords: inteligence (schopnost); životní moudrost; intelligence; life wisdom; úvahy; essays