Základy SEO : jasně a stručně - Binka, Michal, 1980-; Jaroš, Dalibor, 1985- (SEO prakticky (Collabim), 2022)
Kniha si klade za cíl ukázat SEO na praktických příkladech s minimem teorie a přiblížit tak SEO i naprostým nováčkům v oboru.