Create a gender-balanced workplace - Francke, Ann (Penguin Random House, 2019)
Publikace uvažuje, jak posílit postavení žen na pracovišti a dosáhnout tak větší genderové vyváženosti.
Keywords: gender; pracovní vztahy; industrial relations; monografie; monographs