Kryptoválky : záludný svět kryptoměn : lákavé a nejisté investice, zmizelé miliardy, obří podvody i fingovaná úmrtí - Stanford, Erica (Lingea, 2022)
Kapitoly pojednávají o největších podvodech, které se vyskytly v oblasti kryptoměn.