Záhada života : proč je takový, jaký je? - Lane, Nick, 1967- (Dokořán : Argo, 2022)
Scénář proměny jednoduchých buněk v buňky komplexní s jejich charakteristickými vlastnostmi, doprovozený nezbytným vysvětlením biochemických základů fungování živých buněk.
Terminologický slovník
Keywords: vznik života; evoluce (biologie); life origin; evolution (biology); populárně-naučné publikace; popular works