Úspěch : psychologie výkonnosti : praktický průvodce k rozvinutí potenciálu ve všech oblastech života - Olson, Deborah A.; Kaye, Megan (Slovart, 2022)
Kniha se věnuje úspěchu a psychologii výkonnosti v různých oblastech života.