Covid-19 : diagnostika, léčba a prevence - Dlouhý, Pavel, 1961-; Štefan, Marek; Chrdle, Aleš, 1969- (Jessenius, 2022)
Aktuální informace o infekčním onemocnění covid-19, které je vyvolané virem SARS-CoV-2: vedle diagnostiky a léčby se věnuje také prevenci covidu-19 včetně očkování.