Co je to vlastnictví?, aneb, Hledání principů práva a vlády - Proudhon, Pierre-Joseph, 1809-1865 (Europa (Academia), 2022)
Autor ve svém pojednání uvažuje o podstatě soukromého vlastnictví v kontextu práva a jako "účinku bez příčiny". Pojednává o vlastnictví považovaném za přirozené právo, o práci jako účinné příčině či vyslovuje deset tvrzení, že vlastnictví není možné.