Hasičská vozidla : česká a slovenská hasičská technika od roku 1904 do současnosti - Šuman-Hreblay, Marián, 1950- (CPress, 2017)
Historický vývoj hasičské techniky. Dějiny výroby a přehled hasičských vozidel. Slavní konstruktéři a další osobnosti.
Přeloženo ze slovenštiny?
V tiráži: 2. vydání
Keywords: 1904-2010; 20.-21. století; požární vozidla -- Česko -- 20.-21. století; požární vozidla -- Slovensko -- 20.-21. století; požární technika -- Česko -- 20.-21. století; požární technika -- Slovensko -- 20.-21. století; fire fighting vehicles -- Czechia -- 20th-21st centuries; fire fighting vehicles -- Slovakia -- 20th-21st centuries; fire technique -- Czechia -- 20th-21st centuries; fire technique -- Slovakia -- 20th-21st centuries; přehledy; surveys