Hasičská vozidla : česká a slovenská hasičská technika od roku 1904 do současnosti - Šuman-Hreblay, Marián, 1950- (Autosalon (CPress), 2017)
Historický vývoj hasičské techniky. Dějiny výroby a přehled hasičských vozidel. Slavní konstruktéři a další osobnosti.