Probuďte své božství : jak obyčejní lidé dělají neobyčejné věci - Dispenza, Joe, 1962- (Anch Books, 2020)
Autor v knize formuluje poznatky z posledních výzkumů z oblasti neurověd, epigenetiky a kvantové fyziky. A věnuje se i dalším tématům: Jak se osvobodit od minulosti vyladěním svého těla na novou mysl? Jak změnit své frekvence a vytvořit si realitu přítomného okamžiku a neomezených možností? Tajná věda o báječných schopnostech šišinky: náš portál do mystických světů! Jak rozšířit své vědomí za hranice omezeného, předvídatelného hmotného světa? Jak vstoupit do kvantového pole nekonečných možností? Autor nabízí ucelený program s širokou skálou účinných nástrojů, metod a cvičení, které vám umožní vykročit z fyzické reality do jemnohmotného světa lásky. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Přeloženo z angličtiny?
Keywords: mimosmyslové vnímání; parapsychologie; mysl a tělo; rozšířené vědomí; duše; astrální projekce; extrasensual perception; parapsychology; mind and body; extended consciousness; soul; astral projection; pojednání; případové studie; essays; case studies