Kompostování a kompostárny - Plíva, Petr, 1956-; Altmann, Vlastimil, 1959-; Hanč, Aleš; Hejátková, Květuše, 1950-; Roy, Amitava; Souček, Jiří, 1976-; Valentová, Lucie (Profi Press s.r.o., 2016)
Využívání biologicky rozložitelných odpadů. Suroviny pro kompostování, průběh kompostovacího procesu, technologie kompostování, vermikompostování, úprava a využití vyrobeného kompostu.
Keywords: kompostování; kompostárny; composting; composting plants; kolektivní monografie; collective monographs