Nákladový controlling - Tóth, Miroslav; Šagátová, Slávka (Wolters Kluwer, 2020)
Učební text přibližuje základní postupy z oblasti nákladového controllingu.
Správné jméno autorky: Slávka Šagátová
Keywords: controlling; kalkulace nákladů; řízení nákladů; cost accounting; cost control; učebnice vysokých škol; praktická cvičení; textbooks (higher); problems, exercises, etc.