Dieta při onemocněních jater, žlučníku a žlučových cest - Krekulová, Laura; Řehák, Vratislav (Triton, 2002)
Kniha o dietě při onemocnění jater, žlučníku a žlučových cest. Recepty a vhodný způsob úpravy jednotlivých jídel jako jsou polévky, masitá jídla, těstoviny a moučníky.
Keywords: nemoci žlučníku; nemoci žlučových cest; dietoterapie; dietní jídla; nemoci jater; liver diseases; gallbladder diseases; biliary tract diseases; dietotherapy; diet; kuchařské recepty; příručky; cookbooks; handbooks and manuals