Covid-19 a soukromé právo : otázky a odpovědi - Selucká, Markéta, 1971- (C.H. Beck, 2020)
Odpovědi na různé soukromoprávní otázky a problémy, které se vyskytují v souvislosti se současnou pandemií covid-19.
Keywords: Covid-19 -- právní aspekty; pandemie -- právní aspekty; soukromé právo -- Česko; Covid-19 (disease) -- legal aspects; pandemy -- legal aspects; private law -- Czechia; příručky; handbooks and manuals