Konsolidovaná účetní závěrka : příklady a úlohy k procvičení - Zelenka, Vladimír, 1961-; Zelenková, Marie, 1973- (Vysoká škola ekonomická - Nakladatelství Oeconomica, 2018)
Příklady a úlohy slouží k získání potřebných dovedností pro sestavování konsolidovaných účetních výkazů.
Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, katedra finančního účetnictví a auditingu
Keywords: konsolidovaná účetní závěrka -- Česko; mezinárodní účetní standardy; consolidated financial statements -- Czechia; international accounting standards; učebnice vysokých škol; praktická cvičení; textbooks (higher); problems, exercises, etc