Konsolidovaná účetní závěrka : příklady a úlohy k procvičení - Zelenka, Vladimír, 1961-; Zelenková, Marie, 1973- (Vysokoškolská skripta, 2018)
Příklady a úlohy slouží k získání potřebných dovedností pro sestavování konsolidovaných účetních výkazů.