Architektura a česká politika v 19.-21. století : kritický katalog výstavy = Architecture and Czech politics from the 19th to the 21st centuries : critical exhibition catalogue - Říha, Cyril, 1975-; Tharp, Martin, 1970- (Vysoká škola uměleckoprůmyslová, 2022)
Výstavní katalog a zároveň monografie dokumentuje roli, jakou ve vztahu k politické realitě může hrát architektura a urbanismus. Hesla představují z tohoto úhlu pohledu typické stavby, které v českých zemích vznikly v období 19.-21. století.