10 největších omylů odpůrců kapitalismu : kritika kritiků kapitalismu - Zitelmann, Rainer, 1957- (F&R, 2022)
Práce se snaží vyvrátit deset mylných představ o ekonomických a společenských dopadech kapitalismu. Pozornost je věnována také historii socialismu jako alternativě tohoto hospodářského a společenského systému. Další kapitola zkoumá, jak na kapitalismus nahlížejí lidé z různých částí světa (Česko, další země Evropy, Asie nebo USA). Nechybí výklad základních myšlenek antikapitalismu.
Přeloženo z anglického překladu německého originálu
Keywords: kapitalismus; antikapitalismus; omyly; kritika politiky; veřejné mínění; capitalism; anti-capitalism; errors; political critics; public opinion; populárně-naučné publikace; popular works