10 největších omylů odpůrců kapitalismu : kritika kritiků kapitalismu - Zitelmann, Rainer, 1957- (F&R, 2022)
Práce se snaží vyvrátit deset mylných představ o ekonomických a společenských dopadech kapitalismu. Pozornost je věnována také historii socialismu jako alternativě tohoto hospodářského a společenského systému.