Stamped from the beginning : the definitive history of racist ideas in America - Kendi, Ibram X. (Bold Type Books, 2017)
Kniha mapuje dějiny rasismu a rasových teorií ve Spojených státech amerických
Obsahuje rejstřík
Keywords: rasismus -- Spojené státy americké; rasové teorie -- Spojené státy americké; rasismus -- dějiny; racism -- United States; race theories -- United States; racism -- history; Spojené státy americké -- rasové vztahy; United States -- race relations; monografie; monographs