Rozvíjejte svůj mozek : jak věda napomáhá změnit vaše myšlení - Dispenza, Joe, 1962- (ANAG, 2020)
Kniha nám pomáhá převzít kontrolu nad naší myslí a vysvětluje, jak mohou myšlenky vytvářet chemické reakce, které nás udržují závislými na zvycích a pocitech, včetně těch, které nás činí nešťastnými.
Keywords: mozek; myšlení; změna postoje; rozvoj myšlení; sebeřízení; brain; thought and thinking; attitude change; development of thought; self-management; populárně-naučné publikace; popular works