Průvodce labyrintem algoritmů - Mareš, Martin, 1976-; Valla, Tomáš (CZ.NIC, z.s.p.o., 2022)
Průvodce labyrintem algoritmů vypráví o tom, jak algoritmy navrhovat a jak jejich chování zkoumat. Mimo to obsahuje mnoho příkladů algoritmů a datových struktur s aplikacemi a cvičeními. Je určena každému, kdo už umí trochu programovat v jakémkoliv jazyce a chtěl by se naučit algoritmicky myslet. Nakladatelská anotace.
Keywords: algoritmy (programování); algoritmy (programování) -- úlohy; computer algorithms; computer algorithms -- problems, exercises, etc.; učebnice; textbooks