Občanský a společenskovědní základ. - Bellová, Jana, 1981-; Zlámal, Jaroslav, 1947-; Mendl, Zdeněk; Gruberová, Petra; Rubáš, Stanislav, 1978- (Computer Media, 2022)
Učební text přibližuje základní pojmy a problémy z oblasti ekonomie.
Obsahuje QR kódy s přístupem k rozšiřujícím materiálům
Keywords: ekonomie; economics; učebnice středních škol; textbooks (secondary)