Jak selhat jako terapeut : 57 způsobů, jak ztratit nebo poškodit svého klienta - Schwartz, Bernard, 1943-; Flowers, John V., 1938- (Portál, 2022)
Příručka se zaměřuje na nejčastější omyly v psychoterapii ze strany psychoterapeuta a jak jim předejít. Určeno odborné veřejnosti, psychoterapeutům
Keywords: psychoterapie; lékařské omyly; profesní kompetence; lékař a pacient; psychotherapy; medical errors; vocational qualifications; physician and patient; terapeuti -- chyby; příručky; handbooks and manuals