Hry pro děti naživo i on-line - Flachsová, Lada, 1967- (Portál, 2022)
Zahrnuje hry výtvarné, hry didaktické, pohybové, slovní, ale také hry pro zábavu a dobrou náladu. Dítě školou povinné (od 6 let) jich zvládne většinu. Některé hry jsou určeny starším dětem, ale všechny hry lze realizovat s dětmi na 1. stupni.
Keywords: pedagogika volného času; virtuální vzdělávání; hry; školní družiny; leisure education; virtual education; games; school clubs; metodické příručky; methodological manuals