November 9 - Hoover, Colleen, 1979- (Simon & Schuster, 2015)
Každý rok ve stejnou dobu se setkává hrdinka americké milostné romance s přitažlivým spisovatelem. Ale říká jí vždy pravdu?
Keywords: americké romány; American fiction