Career of evil - Galbraith, Robert, 1965- (Sphere, 2016)
V pořadí třetí detektivní román s Cormoranem Strikem v hlavní roli. Robin Ellacott a právě její šéf Cormoran jsou tentokrát na stopě několika mužů, kteří mohou mít na svědomí zaslaný balík adresovaný Robin, ve kterém ležela odřezaná ženská noha.