Gerontopsychiatrie v klinické praxi - Zvěřová, Martina, 1966- (Grada Publishing, 2022)
Současný stav a nové trendy v diagnostice, léčbě a ve výzkumu psychiatrických onemocnění, která s sebou přináší seniorský věk.
Keywords: gerontopsychiatrie; gerontopsychiatry; kolektivní monografie; collective monographs