Gerontopsychiatrie v klinické praxi - Zvěřová, Martina, 1966- (Psyché (Grada), 2022)
Současný stav a nové trendy v diagnostice, léčbě a ve výzkumu psychiatrických onemocnění, která s sebou přináší seniorský věk.