Automatizované řízení vozidel a autonomní doprava : technické a humanitní perspektivy - Černý, David, 1977-; Vaculín, Ondřej, 1968-; Zámečník, Petr, 1982- (Academia, 2022)
Výčet důležitých oblastí technické a humanitní reflexe automatizovaných a autonomních vozidel (AAV).