Dějiny lidí : pestrost lidstva v 73 kapitolách - Rychlík, Martin, 1977- (Academia, 2022)
Kapitoly zachycují zvyklosti a různé stránky každodenního života etnik z celého světa od nejstarších dob do současnosti.
Keywords: národy; etnické skupiny; kultura a společnost; komparativní výzkum; kulturní antropologie; kulturní dějiny; nations; ethnic groups; culture and society; comparative research; cultural anthropology; cultural history; monografie; monographs