Řízení firemních financí : elementárium aplikace klíčových pojmů - Nový, Jindřich (Univerzita Jana Amose Komenského, 2018)
Učebnice přibližuje základní problémy z oblasti finančního řízení podniku.
Keywords: finance podniku -- úlohy; finanční management -- úlohy; business finance -- problems, exercises, etc; financial management -- problems, exercises, etc; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)