catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Analýza tržního potenciálu pro...
Description
Analýza tržního potenciálu pro zavedení nového druhu margarínu na český trh bakalářská práce
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
FRGAL, Jiří
(Dissertant)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
Zlín :
FaME UTB,
2001
Subjects:
analýza
koupěschopnost
margarín
ÚME
Česko
bakalářská práce
Physical Description:
68 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Výroba margarínu, novinky ve výrobních technologiích
by: Holomucká, Gabriela
Published: (2009)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Design nové koncepce balení másla.
by: Kozub, Daniel
Published: (2009)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich
by: Dvořáková, Vlasta
Published: (2013)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich
by: Dvořáková, Vlasta
Published: (2014)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Analýza prodejní a marketingové činnosti orientované na český a slovenský bakalářská práce
by: PECH, Ladislav
Published: (2001)
×
Loading...