Od stability poválečného světa ke globálnímu chaosu současnosti - Prorok, Vladimír, 1956- (Univerzita Jana Amose Komenského Praha, 2021)
Vývoj mezinárodních vztahů a bezpečnosti od druhé světové války do současnosti.
Keywords: od 1945; 1939-1945; druhá světová válka (1939-1945); mezinárodní vztahy -- od 1945; mezinárodní hospodářské vztahy -- od 1945; světová politika -- od 1945; bezpečnostní politika -- od 1945; sociální stát -- od 1945; World War (1939-1945); international relations -- 1945-; international economic relations -- 1945-; world politics -- 1945-; security policy -- 1945-; welfare state -- 1945-; kolektivní monografie; collective monographs