Fenomény postmoderny - Jůzl, Miloslav, 1949-; Kalábová, Helena, 1959- (Univerzita Jana Amose Komenského, 2020)
Statě nahlížejí na problematiku postmodernismu z hlediska filozofie, psychologie, pedagogiky nebo sociologie.
Keywords: postmodernismus -- interdisciplinární aspekty; postmoderní společnost -- interdisciplinární aspekty; postmodernismus (filozofie); postmodernism -- interdisciplinary aspects; postmodern society -- interdisciplinary aspects; postmodernism (philosophy); kolektivní monografie; collective monographs