Fenomény postmoderny - Jůzl, Miloslav, 1949-; Kalábová, Helena, 1959- (Univerzita Jana Amose Komenského, 2020)
Statě nahlížejí na problematiku postmodernismu z hlediska filozofie, psychologie, pedagogiky nebo sociologie.