Srovnání vzdělávacích systémů vybraných evropských zemí - Zormanová, Lucie, 1983- (Univerzita Jana Amose Komenského, 2018)
Monografie nabízí mezinárodní srovnání vzdělávacích systémů v různých zemích Evropy. Vybrány byly země, kde je odlišný vzdělávací systém. Autorka ukazuje příklady dobré praxe v jednotlivých zemích Evropy, které stojí za inspiraci a je možné je použít i v našem školství.
Keywords: vzdělávací systémy -- Evropa; výchova a vzdělávání -- Evropa; srovnávací pedagogika; educational systems -- Europe; education -- Europe; comparative education; monografie; monographs