Srovnání vzdělávacích systémů vybraných evropských zemí - Zormanová, Lucie, 1983- (Univerzita Jana Amose Komenského, 2018)
Monografie nabízí mezinárodní srovnání vzdělávacích systémů v různých zemích Evropy. Vybrány byly země, kde je odlišný vzdělávací systém.