Vybrané aspekty ovlivňující edukační proces dítěte - Stárek, Lukáš (Univerzita Jana Amose Komenského, 2021)
Pohled na problematiku vybraných okolností, které mohou ovlivnit nejen edukační proces dítěte.
Keywords: sociální pedagogika; rodina a škola; učitelská profese -- etické a morální aspekty; děti se sociálním znevýhodněním; sociálně-právní ochrana dětí; náhradní rodinná péče; osobní bezpečnost; social pedagogy; home and school; teacher career -- ethical and moral aspects; children with social disadvantage; social-law children protection; foster home care; personal safety; sborníky; papers