Mikroekonómia - Holková, Vieroslava, 1952-; Veselková, Alexandra (Wolters Kluwer, 2020)
Učební text přibližuje základní pojmy a problémy z oblasti mikroekonomie.
Terminologický slovník
Keywords: mikroekonomie; microeconomics; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)