Montessori do každé rodiny : praktická rodičovská příručka o životě, výchově dětí a lásce k nim - Seldin, Tim, 1946-; McGrath, Lorna (Euromedia Group, 2022)
Praktické rady pro rodičovskou výchovu nabízejí užitečné rady a nápady na společné aktivity, které mají napomáhat k vytvožení vlídného a podnětného domácího prostředí.
Nad názvem logo původního nakladatelství: DK
Keywords: výchova dítěte; rodiče a děti; rodinná výchova; metoda Montessori; child rearing; parents and children; family education; Montessori method of education; příručky; handbooks and manuals